Agencija za digitalni marketing od koje Vas neće zaboljeti glava

Paradox je agencija specijalizovana za digitalni marketing. Sve od Facebook menadžmenta, Google Adsa, SEO optimizacije, Email marketing, pa do automatizovanih Chat botova, Paradox vlada u digitali.

Ukoliko nemate vremena i motivacije da samostalno izučavate digitalni marketing, ili da kreirate interni tim koji će voditi digitalne kampanje, onda je Paradox idealno rješenje.

Usluge koje nudi Paradox

FACEBOOK MARKETING

Ima li ko da nije na Facebook-u?

Budite prisutni tamo gdje su Vaši kupci – a oni su na Facebooku. Bez obzira da li volite tehnologiju ili ne, ako želite biti ispred konkurencije trebate pratiti svjetske trendove i iskoristiti sve potencijale Facebook oglašavanja.

GOOGLE ADS

Brzo na prvu poziciju na Google-u

Google oglašavanje (Google AdWords) je najbrži način da privučete potencijalne kupce na Vašu web stranicu. Koristeći ovaj način oglašavanja možete zauzeti najbolje pozicije na pretrazi i na taj način doći do potencijalnih kupaca. Čak i male kompanije mogu konkurisati velikim i povećati svoj dio tržišnog udjela.

SEO OPTIMIZACIJA

Organski renking na Google-u

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) predstavlja čitav niz strategija usmjerenih na podizanje organske posjećenosti web stranice. Za to Vam je potrebna visoka pozicija na tražilicama koja se postiže koristeći različite metode i tehnike. Ukoliko niste visoko rangirani, potencijalni kupci će se vjerovatno okrenuti konkurenciji.

EMAIL MARKETING

Svake sekunde u svijetu se pošalje skoro 2,4 miliona e-mailova. To je dovoljan dokaz da email nije prošlost, uprkos pojavi mnogih digitalnih noviteta. Jedna od najboljih metoda digitalnog oglašavanja je upravo email marketing, sa mogućnošću slanja ponuda i zanimljivog sadržaja direktno na adrese zainteresovanih ljudi i registrovanih pretplatnika.

WEB STRANICE

Bilo da Vam je potrebana informativna web stranica koja će generisati nove lead-ove, web shop putem kojeg ćete zarađivati online, ili pak landing page koji će biti osnova za snažne i kreativne kampanje – Paradox je Vam može pomoći!

Saznajte više o Paradox agenciji