STORY

Faris Biogradlić je mladi poduzetnik i zaljubljenik u digitalni marketing. Znanje crpi već dugi niz godina od najvećih stručnjaka iz ove branše, a iskustvo je stekao radeći sa klijente iz više od 35 različitih industrija.

Digitalnom marketingu pristupa sa stanovišta “DA LI JE PROFITABILNO ILI NE?!” Svi marketinški napori trebaju da vode ka vidljivim i mjerljivim rezultatima. Broj novih upita, koliko je steknuto novih kupaca i da li je ciljna skupina pozitivno reagovala na naše marketinške aktivnosti?

Paradox d.o.o.

2015 godine se odlučuje na osnivanje agencije za digitalni marketing pod nazivom Paradox. Sa vizijom da Paradox postane prvi izbor kada je u pitanju digitalni marketing na našim prostorima, Faris već više od dvije godine vodi agenciju.

Klijenti kao što su: Unicredit, Tondach, Hyundai, LRC, R&S i drugi, govore o dosadašnjem uspjehu agencije. Više o Paradoxu možete saznti na ovom linku.

Seminari i edukacije

Sa ciljem širenja steknutog znanja i dizanja svjesti o digitalnom marketingu, Faris ulazi u vode edukacija i održavanja seminara. Pet  manjih, dva veća seminara i mnoštvo edukacija, rezultirali su sa hrpom zadovoljnih polaznika!

Kao pionir u držanju edukacija za digitalni marketing na našim prostorima, Faris i Paradox nastavljaju sa organizacijom edukacija i seminara u budućnosti!

Traning & Coaching

Bilo da su pojedinačne osobe u pitanju, ili cijele kompanije kojima je potrebna pomoć u digitalnom marketingu, Faris je osoba koja će se pobrinuti da uloženi novac i vrijeme – rezultiraju uspjehom i profitom!