Super! Sada je pravo vrijeme da iskoristite moć digitalnog marketinga na našem tržištu!

 

Cijena oglašavanja na Facebook-u i Google-u je i dalje veoma mala na Balkanu, za godinu/dvije, ona će se drastrično povećati!
Kao i svi trendovi sa zapada, digitalni marketing polako ali sigurno dolazi i na naše prostore. Poredeći sa tradicionalnim načinima oglašavanja, gdje nismo u mogućnosti pratiti i analizirati naše reklame, u digitalnom marketingu imamo mogućnost da analiziramo, pratimo i optimizujemo svaki cenat potrošenog budžeta!

 

Pa nije ni čudo da se sve više firmi odlučuje na digitalni način oglašavanja.

Najteže je na početku

Moram biti iskren, na samim početcima je najteže… Sve izgleda nepoznato, toliko opcija postoji na raspolaganju, kako da se čovjek snađe i da iz prve lansira kampanju na pravi način?

Bez profesionalne pomoći, vjerovatno je ne moguće… Ja sam morao lansirati na stotine kampanja i potrošiti na hiljade dolara budžeta kako bih otkrio prave načine za oglašavanje. Načine pomoću kojih ću uložiti X novca a dobiti 2X nazad!

Ukoliko niste spremni uložiti mnogo vremena u educiranje, testiranje i učenje, onda Vam predlažem da me kontaktirate!

Nemojte da se čudite, odkud?

∙ Potrošen budžet a nema prodaje?

∙ Negativne reakcije i komentari

∙ Ban od Facebook-a

∙ I drugi problemi

Ja bih Vam mogao pomoći…

Tako što bi detaljno analizirao Vaš biznis i način poslovanja. Ciljnu skupinu, njihove želje i probleme u životu, kao i prijašnje, trenutne i planirane marketing aktivnosti u Vašem poslovanju.

Bili Vi čitava armija u jednoj osobi, ili tim ljudi koji radi na marketing aktivnostima, u mogućnosti smo zajednički kreirati automatizovane sisteme koji će služiti kao kanal za konstantni priliv novih kupaca u Vaš biznis.